17 maart 2016 17:00
High Tech Campus

Omschrijving

De Wet Werk en Zekerheid is voor een deel op 1 januari 2015 in werking getreden, de wijzigingen rondom ontslag op 1 juli. Een nieuwe wet wordt altijd nog ingevuld in de praktijk door uitspraken die rechters doen. Wat kunnen we daaruit concluderen?


De WWZ had in beginsel nog wat hangijzers waar onduidelijkheden over waren. Bijvoorbeeld over de wijzen waarop je aan kan zeggen, over concurrentiebedingen in de nieuwe wet en over de inzetbaarheidskosten. Daarnaast was de transitievergoeding ná twee jaar ziekte veel werkgevers een doorn in het oog. Daar hebben juristen al een omweg voor gevonden, maar ook de rechters hebben hier nu een uitspraak over gedaan.

Wat betekent dat voor u en hoe kunt u de invulling van de wet gebruiken ten nutte van uw organisatie?

Tijdens deze bijeenkomst wordt toegelicht wat de belangrijkste uitspraken zijn én hoe u deze kunt toepassen in uw beleid. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen én het bespreken van uw eigen casussen.

U en uw collega's zijn van harte welkom! Ten behoeve van een interdisciplinaire wisselwerking nodigt REEF zowel HR-adviseurs en management uit om deel te nemen aan deze kennissessie.


Inschrijven

Inschrijven kan via deze link:

http://www.reefbv.nl/agenda/342/reef-deelt-kennis-wet-werk-en-zekerheid-in-de-praktijk